Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
pagina [1]

Summerclass Orthopedie

 Sanne - donderdag 16 juni 2016, 09:56

5th Summerclass Orthopedie mag je niet missen!

Van woensdag 24 t/m vrijdag 26 augustus 2016 wordt het 1e lustrum van de Summerclass Orthopedie gevierd.

Kom kennis maken met de orthopedie, het mooiste specialisme in de geneeskunde. En maak tijdens dit 3-daags evenement vrienden voor het leven op een prachtige campuslocatie met een hint van het Lowlandssfeertje! Dit alles onder een strakblauwe hemel en een heerlijks zomers temperatuurtje.

Wat kun je verwachten tijdens deze 5e editie?
Op woensdag gaat de Summerclass van start met Orthopedics by Candlelight, een heelbijzondere lezing van Rolf Bloem. Hij is al meerdere keren in Ghana geweest en heeft daar daadwerkelijk met kaarslicht geopereerd. Daarna volgen een paar sprekers die je mee nemen door verschillende aspecten van de orthopedie.

Op de donderdag wordt deze lustrumeditie van de Summerclass officieel geopend door prof.dr. Carina Hilders, directievoorzitter van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Aansluitend volgen sprekers uit de top van de Nederlandse orthopedie op het gebied van de bovenste extremiteiten en hebben wij weer een zeer interessante gast voor de Summerclass Tour.

Op de laatste dag beginnen we met live surgery. Rechtstreeks vanuit het Reinier de Graaf ziekenhuis zal een totale knie-operatie gestreamd worden naar Lijm&Cultuur waar in de zaal direct contact is met de operateurs voor het stellen van vragen. De dag wordt vervolgd met bijzondere presentaties op orthopedisch gebied, en daarnaast hebben wij ook een Special Guest Lecture.

Uiteraard ontbreekt de nodige ontspanning niet en kun je een aantal sportclinics volgen van sporten die de meesten niet dagelijks doen. Ook is er ruim tijd om de andere deelnemers beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

De Summerclass Orthopedie vindt plaats bij Lijm en Cultuur in Delft. De kosten bedragen 95 euro p.p. voor alle onderdelen in het 3-daagse programma inclusief overnachtingen en alle maaltijden.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.summerclassorthopedie.nl.


pagina [1]
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties