Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Digitale Carrièrenieuwsbrief

geschreven op donderdag 23 juni 2016, om 17:13, doorSanne Krol

Beste studenten,

Binnenkort zal de derde digitale carrièrenieuwsbrief uitkomen! Deze staat weer vol met nieuws over specialismen, banen en onderzoeksprojecten.

De nieuwsbrief levert het laatste nieuws op gebied van carrière eenmaal tot tweemaal per kwartaal. Wellicht zoek je nog een baantje voor in de zomer of wil je na de zomervakantie beginnen met een onderzoeksproject of je stage wetenschap. Ook voor artsen is er een grote variatie aan vacatures beschikbaar, zowel in Nederland als in het buitenland en zowel binnen als buiten de ziekenhuisomgeving. Kortom, in de carrièrenieuwsbrief vind je voor ieder wat wils. Schrijf je dus hier in en blijf op de hoogte!

Liefs,
BP'16

Schrijf een reactie...


Wanneer: vrijdag 30 september 2016, om 12:00 tot 12:00

Beschrijving:
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste bijbaantjes, nieuwste onderzoeksprojecten, meeloopdagen of stages? Geef je dan nu op voor de Digitale Carrière Nieuwsbrief!

De nieuwsbrief levert het laatste nieuws op gebied van carrière eenmaal tot tweemaal per kwartaal. Geef je snel op en blijf op de hoogte!
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties