Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Alumnivereniging

Waarschijnlijk op dit moment nog een ver van je bed show. De studerende periode in je leven is echter niet van lange duur en zal sneller voorbij zijn dan je denkt. Op dit moment kun je je meeste vrienden en medestudenten nog terugvinden in de almanak van Panacea. Maar vanaf je masterfase en na de studie valt dit netwerk vaak snel uiteen en is er niemand direct voorhanden om je te helpen aan het begin van je carrière.

De medische alumnivereniging Antonius Deusing kan je in deze fase de helpende hand toesteken. De alumni van de medische faculteit kunnen worden geraadpleegd en je handvatten geven om jouw keuze te bepalen. Wees mede daarom betrokken bij jouw faculteit. Zit je in de masterfase? Dan kan je gratis lid worden van Antonius Deusing! En na het behalen van de masterbul bedraagt de contributie de eerste twee jaar slechts vijf euro per jaar! Een verstandige keuze voor nu en wellicht een grote hulp in de nabije toekomst.

Voor informatie kun je kijken op onze website. Ook kun je mailen naar alumni@med.umcg.nl.

 Laatste update door Sanne Krol op dinsdag 29 maart 2016, 15:08.
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties