Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Panacea Medical Journal
In het jaar 2015 zal er een wetenschappelijk tijdschrift worden uitgegeven door de M.F.V. Panacea. Het tijdschrift zal bestaan uit onderzoeken die als inspiratie kunnen dienen voor al onze leden. Denk hierbij aan onderzoeken die goed zijn beoordeeld, een avontuurlijk proces hadden of anderszins leerzaam zijn. De onderzoeken zullen worden gepresenteerd in de vorm van een "short communication" (een uitgebreid abstract, max. 2500 woorden). Ook zal er informatie worden gegeven over de praktische zaken, zoals tips & tricks over het doen van onderzoek en namen/afdelingen die te benaderen zijn voor het doen van onderzoek. Het tijdschrift zal naast de gedrukte versie ook op de website verschijnen! Met de Panacea Medical Journal hopen we een kijkje in de wetenschappelijke kant van geneeskunde verschaffen. Voor de inhoud van het tijdschrift zijn we op zoek naar artikelen om te plaatsen. Dus doe je aan onderzoek (bachelor of master) of ben je MD/PhD-student en wil je jouw onderzoek delen met andere geneeskundestudenten uit Groningen, STUUR dan je "short communication" naar bestuur@panacea.nl! In 2014 is er een promotieversie uitgebracht waarmee alvast een voorproefje is gegeven over hoe de Panacea Medical Journal er uit gaat zien. Bekijk hem snel hieronder of klik hier!
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties