Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Commissies / Almanakcommissie (AlmanakCie)

Almanakcommissie (AlmanakCie)

almanak@panacea.nl / 0627358031

2015/2016

Annie Merkus
voorzitter
Danike Hamhuis
secretaris
Samantha Potters
penningmeester
Rick Overwijk
acquisitie
Almanakcommissie (AlmanakCie) der M.F.V. PanaceaVoor: Maaike, Samantha. Achter: Andrea, Annie, Hilda, Rick, Margit, Danike.

Beschrijving

Lieve lezer, zoals onze naam al zegt, knallen wij dit jaar de almanak in elkaar, dûh (dit leggen we nog even uit voor de Sjonnies en Anita’s van Panacea). Met goede moed en overenthousiast doken we de commissie in, om nu tot de conclusie te komen dat het toch echt reteveel werk is. Desalniettemin zijn we elke dinsdagavond in goed gezelschap en heeft het (vorig) bestuur een leuke groep gezellige mensen bij elkaar weten te toveren! Niets is bij ons te gek, taboes worden doorbroken en het ondenkbare wordt bedacht. En juist dat is wat wij vinden wat voor een almanak nodig is.

Annie Merkus – Voorzitter (Spraakwaterval)

Annie is onze lieve voorzitter en haar taak is toch vooral om de lay-out op de hielen te zitten met dat ze toch echt wel eens moeten beginnen met het maken van stramienen (wat dat precies is weet ze zelf ook niet precies evenals de lay-out). Annie ligt al onder tafel na twee (!!) wijntjes (kan ze ook niets aan doen, ze is gewoon niet zo groot), maar haar verhalen liggen er juist op. Zo is iedereen er al meerdere malen van op de hoogte gebracht wat voor schokkende dingen die lieve Annie in haar jonge jaren heeft uitgespookt. Meestal is Annie heel verstandig en gaat ze heel steady, dus zal ze er zeker voor zorgen dat deze almanak de beste tot nu toe gaat worden!

Danike Hamhuis -  Secretaris (Titie)

Danike is onze superschattige secretaris. Als ze een sarcastische opmerking over iemand maakt, verontschuldigt ze zich al voordat diegene realiseerde dat het een belediging was. Danike is eigenlijk wel een beetje de almanakmama van de hele groep, Annie zou daarom absoluut niet zonder Danike kunnen. Je zou het misschien niet zo gauw verwachten, maar als Danike een paar drankjes op heeft herken je haar bijna niet meer. Van iemand die niet zo van foto’s houdt verandert ze in een ware photobomber! Ook zorgt ze met haar aanstekelijke lach voor een hele gezellige sfeer.

Samantha Potters – Penningmeester (Vonk)

Samantha (eigenlijk heet ze Sam, alleen zijn we daar nu nog steeds niet aan gewend) is onze vrouw van de centen. Mocht je je afvragen waar die leuke bijnaam toch vandaan komt, neem dan vooral een kijkje in haar nederige stulpje in de Hoendiepflat om haar schatje (de –je kan wel weggelaten worden, het is namelijk een Vlaamse Reus) Babs of haar naamloze (want ze gaan toch altijd dood) vissen te bewonderen. Van ons had ze ook twee vissen, Glaucoompje en Retina, maar zij zijn helaas aan een vergevorderde oogontsteking bezweken. Een begroting rondkrijgen kan ze echter als de beste, dus zal Peppie heel tevreden met haar zijn!

Margit Erdtsieck – Acquisitie (Prinses)

Margit heeft een vlotte babbel, ook al zegt ze zelf altijd dat ze heel verlegen is, en weet daarmee de sponsoren binnen te slepen. Ze vindt zichzelf geen typische Brabander, maar ze houdt toch wel van een hoop gezelligheid. Ze was het zelf niet zo eens met haar bijnaam (“vergeleken met m’n Vindi vriendinnetjes ben ik het minst tuttig”), maar binnen onze commissie vonden wij deze bijnaam wel heel gepast. Soms, als Margit het ergens niet mee eens is, leidt dit tot hevige discussies met Andrea. Hopelijk zet ze deze zinnigheid ook door bij het binnenslepen van bedrijven, dan zorgt zij voor het mogelijk maken van een prachtalmanak!

Rick Overwijk – Acquisitie (Vino)

Rick is samen met Marg team acquisitie en gooit al z’n vrouwelijke charmes in de strijd. Rick heeft z’n bijnaam niet voor niets, zelfs als wij met een chique uitziende wijn van een supermarkt waar hij nooit komt komen aanzetten, kan hij de prijs al noemen voordat hij z’n glas tot de rand heeft volgeschonken. Het volume van Rick z’n glazen wijn is inmiddels zeker een begrip binnen de commissie: ‘Wil je hem normaal of wil je hem Rick?’ Rick moet dan misschien wel altijd op het laatste moment door Margit worden herinnerd dat hij iets moet doen, als hij het doet, doet hij het wel goed.

Andrea Prosman – Lay-out (Geit)

Andrea is één van de drie lay-outers die deze almanak tot een waar hoogtepunt gaat brengen. Al is ze daar nog niet zo zeker van, want ze noemt zichzelf een complete digibeet. Een ice trekken is niet haar sterkste punt, al zou je dat wel verwachten bij iemand die gezelligheidslid is bij Mayday. Het verstoppen van een ice is meer haar ding. Andrea houdt van zacht en pluizig, maar ssst, dit mag haar vriend niet weten. Gelukkig bestaan er cursussen InDesign, dus komt het helemaal goed met de opmaak van de almanak!

Hilda Osinga – Lay-out (Toetie)

Hilda zit samen met Andrea en Maaike vol ideeën voor een prachtige almanak. Hilda’s creativiteit beperkt zich niet alleen tot de grafische details, ze is ook een echte keukenprinses op het gebied van taarten bakken. Mocht je ooit nog op zoek zijn naar een cadeautje, Hugo is altijd een goed idee. Hilda houdt wel van een beetje gezelligheid, inmiddels heeft ze al wel 5 PanIC overdrachtsdiners gehad en ook binnen de commissie behoort ze zeker tot de harde kern! Iedereen wil bij Hilda in het team met 30 Seconds, want ze is echt de koningin van de synoniemen. Met Hilda haar nuchtere kijk op zaken, wordt deze almanak één om over 10 jaar nog steeds trots op te zijn.

Maaike van der Meulen  - Lay-out (Bea)

Maaike is hoofd smoelenboek (niet omdat ze dat zo graag wilde, maar omdat ze per ongeluk weer eens antwoorde met ‘ja’). Ze zit nooit stil, de ene keer staat ze te koken en de andere keer moet ze repeteren voor een optreden in Huize Maas. Maar druk genoeg heeft ze het nooit, Maaike zorgt altijd wel dat dingen gefixt worden en dat nieuwe drankspellen geïntroduceerd worden. Zo af en toe loopt dit uit de hand en komt haar befaamde ‘Sjonnie & Anita’-Spotify-lijst weer om de hoek kijken. Godzijdank zijn haar InDesign skills van een hoger niveau dan haar muzieksmaak tijdens het spelen van drankspelletjes. 

Leden

Oud-leden

2014/2015

Jaap Diepenmaat
voorzitter

Noortje Folkertsma
secretaris

Lotte Smit
penningmeester

David Breukelman
acquisitie

Naomi Kremer
acquisitie

Dianne Bouwknegt
lay-out

Tessa Bruins
lay-out

Iris Nikkels
lay-out
2013/2014

Stèfan Lange
voorzitter

Rozemarijn Ettema
secretaris

Geert Voordes
penningmeester

Merel Veening
acquisitie

Nina Scheenhart
acquisitie

Larissa de Ridder
lay-out

Carine Veeneman
lay-out

Anneleen Timmer
lay-out
2012/2013

Juliët Vrolijk
voorzitter

Daan van Adrichem
secretaris

Thomas de Vlaam
penningmeester

Gerdi Ansing
acquisitie

Elsbeth Bossink
acquisitie

Foke Geevers
lay-out

Rianne Hogenbirk
lay-out

Melanie Reijrink
lay-out
2011/2012

Mirthe Dekker
Voorzitter

Anne Clevering
Secretaris

Karlijn Hermelink
Penningmeester

Sofanne Ravensbergen
Acquisitie/promotie

David Franken
Acquisitie/promotie

Lynn Kemper
Lay-out

Quirijn Stuyt
Lay-out

Michelle Ruël
Lay-out
2010/2011

Annerieke Tavenier
voorzitter

Margriet Bootsma
secretaris

Jannes Hopman
penningmeester

Robbert-Jan Gieselbach
lay-out

Tjitske Zandstra
lay-out

Hanneke Sartorius
lay-out

Lisanne Saptenno
promotie/acquisitie

Laura Verlooy
promotie/acquisitie
2009/2010

Annemiek Huis in 't Veld
voorzitter

Emma Kuijk
lay-out

Kyra Huitema
lay-out

Lysanne Gercama
promotie/acquisitie

Maaike van Hoesel
secretaris externe
2008/2009

Marieke van der Molen
voorzitter

Lisette Leeuwen
penningmeester

Sijbrand Iwema
lay-out

Marie-Louise Hoffman
lay-out

Jan Berends Luten
lay-out

Gwendolyn Maes
promo/acquisitie

Rosa Lammerts
promo/acquisitie

Marly Bos
secretaris externe
2007/2008

Floor Flury
voorzitter

Linda Rolf
lay-out

Lisette van Dam
lay-out

Tim von Schükkmann
lay-out

Esmee de Vries
penningmeester/notulist

Arne de Niet
promotie/acquisitie

Somaia Malwand
promotie/acquisitie

Joost Nieuwstad
secretaris/redactioneel
2006/2007

Esther de Brouwer
voorzitter

Eline Hamilton
secretaris

Ytina Wolthuis
penningmeester

Esmee de Vries
promotie

Yuan Lin
promotie

Myrthe Salet
lay-out

Stephan Vrieling
lay-out

Marlot Sobels
lay-out
2005/2006

Annemarie van den Berg
voorzitter

Rosanne Wieten
penningmeester

Elske Luiten
lay-out

Paulette Scholten
lay-out

Kasper Veldhuis
lay-out

Sietse Aukema
secretaris/redactioneel

Annemieke den Hollander
sponsoring

Olaf Romijn
sponsoring
2004/2005

Susanne Fledderus
redactie

Judith Snel
sponsoring
2003/2004

Gerbrich Folkersma
promotie

To Lam Trang
promotie
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties