Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Commissies / Medische Carrière Dag (MCD)

Medische Carrière Dag (MCD)

MCD@panacea.nl / 0657881226

2020

Medische Carrière Dag (MCD) der M.F.V. PanaceaNog geen foto beschikbaar.

Beschrijving

Lieve Panacealeden,

 
Wij zijn de MCD’16! De MCD zal dit jaar op 19 november plaatsvinden in het UMCG. Het thema houden we nog even geheim maar we kunnen al wel verklappen dat het een geweldige dag gaat worden! Eerst zullen we ons nog even voorstellen.

Devon

Devon, de man van de acquisitie is door ons gekroond tot regelkoning. Hij is de afgelopen tijd vaker in de stad te vinden dan achter zijn studieboeken, misschien is dit de verklaring dat hij niet zo heel vaak on track is, al acet hij wel al zijn tentamens. Helaas voor ons in de gouden schroevendraaiercontest regelt hij niet (veel) meer, sinds hij een bijzonder meisje uit de stad van onze voorzitter, het altijd gezellige Tilburg, heeft ontmoet. Verder is Devon altijd in voor een potje strippoker, FIFA of een Jäger-pongcontest. We zijn er heel zeker van dat hij door zijn charmes bakken met geld voor de acquisitie binnen gaat slepen. We hebben echter nog wel een tip voor hem, probeer eens een nieuwe foto-pose uit.

Koen

Koen is dit jaar van de Sprekers en Workshops. Nadat hij zorgvuldig het symposium en de vorige MCD heeft geanalyseerd, heeft hij nu duidelijk voor ogen hoe we de workshops in willen delen en wat voor sprekers we zoeken. Onze MCD wordt daarom super geweldig. Daarnaast is hij onze grote judobaas, die al jaren de zwarte band om zijn witte pak mag dragen. Wij voelen ons altijd helemaal veilig in de stad als Koen in de buurt is, hij kan namelijk iedereen met twee vingers in z’n neus op de grond leggen. Het is nu alleen nog wachten op het speciale meisje dat hij mag beschermen, dus dames: hij is nog single! Naast de MCD is Koen ook nog actief in het sepsisteam. Bovendien heeft hij een ongekend goede pokerface, daar heeft hij geen zonnebril voor nodig. Koen is verder ook totaal niet vies van het beruchte drankje Körte, die hij zonder een kik te geven achterover kan slaan. Santé, Santé, op de MCD!

Milou

Milou is de penningmeester en dit jaar onze lieve Foodie. Door haar heerlijke receptjes eten we altijd wat verrassends op onze epische commissieavondjes. Ondanks dat ze een grote schat is, behoort ze wel tot de koelbloedigen. Deze ijskoningin neemt namelijk heel snel de buitentemperatuur aan en als ze niet oplet is het bloed uit haar vingers verdwenen.  Ook al houdt ze van schoon en netjes, vol overtuiging stortte Milou zich in de survivalrun, waarbij ze zelfs het hart van de begeleider veroverde. Helaas voor Pitertje was er geen wederzijdse interesse. Verder is Milou altijd als eerst op de hoogte van de sappigste roddels en regelverhalen binnen Panacea. We hebben er het volste vertrouwen in dat ons geld goed gespendeerd zal worden door deze penny!

Sharon

Sharon zal de promotie verzorgen dit jaar. Ze is ons Egyptisch prinsesje met altijd een lach op haar gezicht. Je zou het niet verwachten, maar de lieve kleine Sharon kan een behoorlijk volume aan geluid produceren. Sharon heeft echter door haar kleine lever en lage bloedvolume wel een behoorlijk lage alcoholdrempel, ze is al aan het pieken als de rest aan z’n vierde drankje is begonnen. Daarom zijn de feestjes met Sharon gelukkig nooit saai. Bovendien is het een goed excuus om vaker te escaleren, zodat we Sharon haar lever optimaal kunnen trainen. Met haar goddelijke photoshop skills heeft ze ervoor gezorgd dat de MCD het leipste commissielogo op de truien heeft, waar je alle commissieleden straks in ziet lopen. Met Sharon zullen jullie overal de MCD promotie tegenkomen en is het onmogelijk om de MCD te missen. Geen excuses meer mogelijk om niet te komen dus!

Ilse

Ilse is samen met Sharon het lachebekje van de groep. Als secretatris zit ze tijdens de vergaderingen gniffelend alles te notuleren wat er wordt uitgekraamd, waardoor onze notulen altijd een feest zijn om terug te lezen. Van kramp in het zwembad en een triozoen tot heuher en leuher en Kevin Doen, maar ook de noodzakelijke dingen staan altijd keurig op papier.  Verder is Ilse zo’n fan van de Hasret na het stappen, dat ze een keer hun saus heeft gejat met Noortje op 1 van de escalatie avonden.  Ze is alleen zo poppig dat de Hasret meneer niet eens boos werd.  Dit zie je ook terug in haar kamer: met een schilderij waarvan je de kaarsjes kan laten branden en haar goudvis in haar kamer voelen we ons altijd op ons gemak bij Ilse.

Karlijn

Karlijn zorgt samen met Koen voor onze Sprekers en Workshops waar ze zich vol enthousiasme op stort. Karlijn mag dan de oudste van het stel zijn, ze is nog een groentje in het wilde Panacea-verenigingsleven, al is studeren niets nieuw voor haar. Ze heeft al een solide basis, want ze heeft haar bachelor biomedische wetenschappen al afgerond en woont inmiddels samen met haar vriend, waar we lekker op de bank kunnen ploffen terwijl we Mariokart op de gamecube spelen.  Daarnaast heeft ze liefde voor oudjes en om daar een beetje bij in de buurt te blijven doet ze onderzoek op de reumatologie. Bovendien is ze een beest in bed, ze is zo wild dat ze er zelfs een hersenschudding van opliep… We weten zeker dat ze met haar enthousiasme gaat zorgen voor super vette workshops en sprekers!

Noortje

Noortje is de vrouw van de acquisitie die Devon bijstaat in het werven van geld. Of misschien kunnen we beter zeggen dat Devon haar bij staat, want Noortje is nog al eens de weg kwijt. Vaak loopt Noortje net wat achter de feiten aan en moeten we haar weer even bijpraten. Zo ook als Noortje dronken is, dan is het een onbeholpen schaapje die de volgende dag sterft van de kater. Maar gelukkig is ze nog steeds onder ons en daar zijn wij erg blij mee! Met Noortje (of om Noortje) is het gegarandeerd lachen geblazen en hebben we altijd iemand die de harde kern van de commissie in de stad wil vertegenwoordigen. Sommige dingen moeten we haar nog leren, zoals wat er na vrouw en voor aas komt, maar zonder Noortje zou de MCD geen MCD zijn. Met haar puppy oogjes voor de acquisitie haalt ze vast bakken met geld binnen, HUP NOORTJE!

Eva

Eva is onze voorzitter. De meid die met haar glimlach van oor tot oor alles voor elkaar krijgt en de commissie streng doch rechtvaardig aanstuurt. Eva doet eigenlijk alles en zit niet graag stil, dus jullie kennen haar mogelijk van vanalles. In jaar 1 zat ze in de PanIC, jaar 2 in de Galacie en nu dus in de MCD. Bovendien zat ze in het traumateam, roeit ze bij Gyas, doet ze er vakken van gezondheidsrecht naast,  zit ze bij Albertus en doet ze de summerschool Ageing brain dit jaar. Eva is een alleskunner en een doorzetter wat haar de welverdiende voorzitter van de MCD maakt. Bovendien is Eva niet vies van drankjes achterover slaan en neemt ze ook op de stapavonden haar voorbeeldfunctie in drinken aan en zorgt ze dat niemand te kort komt. Met Eva als voorzitter weten we zeker dat alles voor de MCD op rolletjes gaat lopen, dat alles op tijd af is en dat de MCD 2016 een dag wordt om nooit te vergeten.


Deze epische commissie gaat voor jullie een geweldige MCD organiseren! Tot 19 november!

 

 

Leden

Deze commissie heeft op dit moment geen leden.

Oud-leden

2016

Eva Korte
voorzitter

Ilse Siewers
secretaris

Milou Rozeman
penningmeester

Devon Dijkhuizen
acquisitie

Noortje Folkertsma
acquisitie

Sharon Eskandar
promotie

Karlijn van Benthem
sprekers en workshops

Koen Oude Nijhuis
sprekers en workshops
2015

Janne Suwijn
voorzitter

Carine Veeneman
secretaris

Kevin Kooi
penningmeester

Martijn Rademaker
acquisitie

Nini Sieben
acquisitie

Adrianne de Roo
promotie

Jeanne van Dijk
sprekers en workshops

Jule Wessels
sprekers en workshops
2014

Bram Rook
voorzitter

Lotte Beijer
secretaris

Barbara Geubels
penningmeester

Marlies Buitendijk
acquisitie

Daniëlle Bunt
acquisitie

Cato van der Vlist
promotie

Lucia Grijpink
sprekers en workshops

Eline Steenhuis
sprekers en workshops
2013

Janne Bolt
voorzitter

Nadine van Merode
secretaris

Riemer Kingma
penningmeester

Bobby Pranger
acquisitie

Karin Holm
acquisitie

Eke van der Ploeg
promotie

Dwight Grondel
sprekers/workshops

Annemiek Prins
sprekers/workshops
2012

Koen Gelpke
voorzitter

Milou ter Avest
secretaris

Jorrit van Zwieten
penningmeester

Eva Heijn
acquisitie

Fleur Kaptein
acquisitie

Margot Vlot
promotie

Foke Geevers
sprekers

Renske Oude Nijhuis
sprekers
2010/2011

Leonie Exterkate
voorzitter

Nynke Weiland
secretaris

Marrit Bierma
penningmeester

Jan Willem Donkerbroek
acquisitie

Joost van Erp
acquisitie

Paul Schoonbeek
promotie

Max Heijting
workshops/sprekers

Sterre Payens
workshops/sprekers
2009/2010

Luuk Wymenga
voorzitter

Liselot Volkers
secretaris

Jorieke Brunninkhuis
penningmeester

Marieke van der Molen
acquisitie

Raquel Moddejonge
acquisitie

Ruben Eck
promotie

Fardou Heida
sprekers

Joline Bakker
sprekers
2008/2009

Steven Hendriks
voorzitter

Ellen van Dijk
secretaris

Warner Postma
penningmeester

Joost Nieuwstad
promotie

Marjolein Baas
sponsoring

Linda Bras
sponsoring

Eline Biewenga
sprekers

Charlotte Veldman
sprekers
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties