Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Commissies / Raad van Toezicht en Advies (RvTeA)

Raad van Toezicht en Advies (RvTeA)

cvannyendaal@gmail.com / 0633726247

2020

Raad van Toezicht en Advies (RvTeA) der M.F.V. PanaceaNog geen foto beschikbaar.

Beschrijving

“In geval van nood, hang op, klik weg, bel uw RvTeA”

De Raad van Toezicht en Advies, of RvTeA voor intimi, is het adviesorgaan van en voor het bestuur der M.F.V. Panacea. De RvTeA bestaat traditiegetrouw uit vijf studentleden en vijf niet-studentleden. Elk jaar wordt door het huidige bestuur een aantal oud-bestuursleden gevraagd om als studentlid in dit orgaan plaats te nemen, de niet-studentleden wisselen minder vaak. Op deze manier kan de RvTeA het bestuur van gevraagd en ongevraagd advies voorzien over velerlei vraagstukken. Dit advies geldt echter niet alleen voor de zeven knappe koppen die de vereniging dit jaar bij de hand nemen; ook alle leden kunnen bij ons aankloppen wanneer ze iets kwijt willen over de M.F.V. Panacea.

De huidige studentleden van de RvTeA zijn Claire van Nyendaal (Commissaris Onderwijs 2012), Wouter de Weger (Secretaris 2013), Sofanne Ravensbergen (Commissaris Externe 2014), Rianne Hogenbirk (Commissaris Interne II 2015) en Milou Bensink (Voorzitter 2015). Schroom niet contact met ons op te nemen als je een kritische opmerking hebt of juist een geniaal idee, samen komen we verder!

De niet-studentleden van de RvTeA zijn dhr. Maat (hoofd Gebouwenbeheer), dhr. Bezema (hoofd Onderwijsinstituut), mevr. Van der Meulen (hoofd financiën UMCG), dhr. Smid (notaris) en dhr. Idzenga (rechter).

Vriendelijke groeten,

De studentleden van de Raad van Toezicht en Advies 2016    

Leden

Deze commissie heeft op dit moment geen leden.

Oud-leden

Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties