Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer.Toon deze melding niet meer
Bestuur

Bestuur

bestuur@panacea.nl / 050-3632921 / 06-46345384

2020

Bestuur der M.F.V. PanaceaNog geen foto beschikbaar.

Beschrijving

Als bestuur vinden we het hartstikke gezellig als je langskomt op het bestuurshok! Mocht je zin hebben in een kopje koffie, thee of Cup-a-Soup, de droge grappen van Pepijn, gegiechel van Noor en Claartje of liever een goed gesprek; elke dag hebben we inloopuur tussen 12.30 uur en 13.30 uur.

Maandag: Noor
Dinsdag: Danny en Sanne
Woensdag: Arthur en Pepijn
Donderdag: Anne
Vrijdag: Claartje

Bestuur 2016

Voorzitter; Arthur van Hasselt – Lachen is gratis! (Of toch niet?)
Onze allerliefste voorzitter is Arthur; de man die je dit jaar niet missen kan. Op maandagavond in zijn groene hemd en de rest van de week in zijn bestuurspak op het hok om te epibreren, bij een afspraak of toch gewoon weer in de stad. Hij is overal bij en zal nooit degene zijn die vindt dat het tijd is om naar huis te gaan. Zijn doel dit jaar is niet alleen om de Vrouwe Panacea tevreden te houden, maar ook om te zorgen dat de rest van zijn bestuur met een glimlach op het hok zit.

Secretaris; Claartje Dijkstra – Ai G, duizend!
Ondanks dat onze Clarie twee maanden te laat was om zich bij de groep aan te sluiten, hebben wij haar met open armen ontvangen. Inmiddels zit deze typmiep standaard klaar met haar laptop en actiepuntenlijst, want als Secretaris is ze ons vaak een stap voor. Als niet stugge Groninger met een wijde blik heeft ze over de hele wereld ervaring op gedaan om komend jaar te gaan knallen. Deze charmante dame is vastbesloten komend jaar alles vast te leggen en voor iedereen paraat te staan; niet alleen als penvoerder van Panacea, maar ook als ultiem knuffelbeertje.

Penningmeester; Pepijn den Braber – Meer geld is meer beter!
Met Pepino als auteur van het financiële boekje van de M.F.V. Panacea, zal de geldkist goed bewaakt worden. Voor hoge bedragen, rare initiatieven of rode getallen draait Pep zijn hand niet om, hij houdt als Penningmeester altijd zijn hoofd koel. Hij is een man van weinig woorden, heeft een simpel leven en houdt stiekem van knuffelen. Vanachter zijn computer zal dit jaar geregeld een droge opmerking het hok in gelanceerd worden.

Commissaris Externe; Anne Boxem – Ik vind het niet awkward, het is gewoon een beetje ongemakkelijk..
Elk bestuur heeft een mama nodig en bij ons bestuur is Anne dat. Na een jaartje SympCie heeft Anne besloten het hogerop te zoeken en het bestuurshok te vullen met haar vrolijkheid. Achter haar lieve verschijning schuilt een echte zakenvrouw, geen sponsor is veilig voor deze Commissaris Externe. Na het binnenslepen van geld doet Anne graag haar regendansje in de stad.

Commissaris Interne; Danny Voortman – Jongens, Eddie heeft honger!
Er is maar één knul die letterlijk iedereen op sleeptouw kan nemen. Hij schaamt zich niet om zijn uitgesproken mening keihard op tafel te knallen en toch ervaren mensen hem als een schatje. Over Eddie, zijn lintworm, is iedereen echter minder te spreken. Als Eddie honger heeft, is Danny in alle staten. Gelukkig klopt zijn interne hartje harder dan Eddie schreeuwt en doet hij zijn uiterste best voor zijn commissies.

Commissaris Onderwijs; Noor Jöbsis – Het kan niet!
Onze Nora zal zich het komende jaar ontfermen over het onderwijs. Maar moet je dan niet naar colleges zijn geweest? Nee hoor, deze oud-voorzitter van de GalaCie zal komend jaar bewijzen van alle markten thuis te zijn! Met haar extreme productiviteit, zelfs in de ochtend (!) is ze vastberaden om binnen korte tijd de kneepjes van het vak te leren!

Commissaris Master en Carrière; Sanne Krol - HAHAHAHAHA
Sannekrol, wie kent haar niet? Haar lach is van kilometers afstand te herkennen, en het enthousiasme dat zij met zich meebrengt is groots. Dat deze gedreven pittige tante thuis hoort in het onderwijs moge duidelijk zijn met een bachelor cum laude! Al jaren zet ze zich in voor een nog betere opleiding en ze geeft graag een extra bijlesje. Deze nieuwe functie is haar dus op het lijf geschreven. Ze gaat dit jaar haar uiterste best doen voor alle masterstudenten en een bestuursvakantie naar de affiliatie op Curaçao regelen!

BP'16; LACHEND BIJ!

Leden

Deze commissie heeft op dit moment geen leden.

Oud-leden

2016

Arthur van Hasselt
voorzitter

Claartje Dijkstra
secretaris

Pepijn den Braber
penningmeester

Anne Boxem
commissaris externe

Danny Voortman
commissaris interne

Sanne Krol
commissaris master en carrière

Noor Jöbsis
commissaris onderwijs
2015

Milou Bensink
voorzitter

Daan van Adrichem
secretaris

Chris de Jong
penningmeester

Nick Dekker
commissaris externe

Eke van der Ploeg
commissaris interne i

Rianne Hogenbirk
commissaris interne ii

Michelle Lobeek
commissaris onderwijs
2014

Anne-Sophie van den Heerik
voorzitter

Joris Jongeneel
secretaris

Stijn Visser
penningmeester

Sofanne Ravensbergen
commissaris externe

Maaike Tamminga
commissaris interne i

Dwight Grondel
commissaris interne ii

Simone Munk
commissaris onderwijs
2013

Koen Gelpke
voorzitter

Wouter de Weger
secretaris

Marko Pol
penningmeester

Like Schepel
commissaris externe

Susanne Soethoudt
commissaris interne i

Margot Vlot
commissaris interne ii

Sebastiaan Hoogeveen
commissaris onderwijs
2012

Eva Gelens
voorzitter

Michelle Rudolph
secretaris

Arjen van der Veen
penningmeester

Joost van Erp
commissaris externe

Julia Borgonjen
commissaris interne i

Nadja Busschers
commissaris interne ii

Claire van Nyendaal
commissaris onderwijs
2011

Margot Vermue
voorzitter

Bart Hiemstra
secretaris

Ruben Eck
penningmeester

Fardou Heida
commissaris externe

Hilde Groot
commissaris interne i

Maartje Kroeze
commissaris interne ii

Werna Uniken Venema
commissaris onderwijs
2010

Jeroen Hollander
voorzitter

Lisa Korteschiel
secretaris

Lisanne de Vos
penningmeester

Charlotte Veldman
commissaris externe

Karin Bruil
commissaris interne i

Jelena Slump
commissaris interne ii

Iris Kok
commissaris onderwijs
2009

Alies Coenders
voorzitter

Rianne Hendriks
commissaris interne i

Beike de Graaf
commissaris interne ii

Pascal Jonker
penningmeester / commissaris externe

Pauline de Jong
secretaris / commissaris onderwijs
2008

Lilou Reitsma
voorzitter

Jeán-Paul Posthuma
secretaris

Yvonne Hofman
penningmeester

Maarten Tuinman
commissaris externe

Agatha de Jong
commissaris interne i

Marleen Vallinga
commissaris interne ii

Maaike Koopman
commissaris onderwijs
2007

Robbert Hollemans
voorzitter

Heleen Bos
secretaris

Vera van Uem
penningmeester

Steven van Veen
commissaris externe

Mira Hoogstrate
commissaris interne i

Elisa Hamer
commissaris interne ii

Jorieke Bos
commissaris onderwijs
2006

Bram van Rhijn
voorzitter

Peter de Boer
secretaris

Frank Hoexum
commissaris externe

Irene Sportel
commissaris interne i

Marije van der Steen
commissaris onderwijs
De week van...

Onvoldoende rechten!

Je hebt niet voldoende rechten om de inhoud van deze pagina te mogen bezichtigen. Log in (linksboven) met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Panacea-account om toegang te krijgen tot de pagina's die alleen toegankelijk zijn voor leden.
Gebruiker
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

ingelogd blijven
hulp  

Advertenties